Úvod
Novinky, články
Co je Aloe vera?
Příklady použití
Katalog produktů
Pracovní příležitosti
Pro distributory
Poděkování
Upozornění
Kontakt
čtvrtek, 28. března 2024Aloe.cz Svět zdraví a krásy

ALOE VERA - "lék", na který jsme dlouho čekali - MUDr. Tomáš Kilian

MUDr. Tomáš Kilian (Středa, 2. června 2004)
ALOE VERA - "lék", na který jsme dlouho čekali - MUDr. Tomáš KilianLéčivé produkty z Aloe jsou známé už po staletí, ale až nyní dokážeme plně docenit její skutečný význam při boji s moderními, tzv. civilizačními potížemi, které jsou obtížně léčitelné. Poruchy imunity, alergie, intoxikace chemickými léky, rakovina tlustého střeva, poruchy trávení, chronická zácpa, žaludeční vředy, cukrovka, žlučníkové potíže, jaterní choroby, chronické infekce močových cest, ale i hypertenze, kornatění tepen, lupénka, migrény, střevní katary, chronická únava, bolesti kloubů vč. revmatizmu, to jsou v současnosti nejčastější zdravotní problémy, se kterými si moderní medicína nedokáže vždy uspokojivě poradit tak, aby byl pacient spokojen. A právě v těchto indikacích je Aloe velmi slibným podpůrným léčebným prostředkem bez vedlejších účinků a kontraindikací.


Jednou z hlavních příčin vzniku chorob je nedostatek pro zdraví důležitých látek, které bohužel nejsou obsaženy v potřebném množství ve stravě, tělo při jejich nedostatku zbytečně strádá a v důsledku toho je pak náchylné k mnoha nemocem.

Problematika správné výživy je dlouho diskutovanou otázkou a až v poslední době se zjistilo, že nejen její kvantita, ale zejména její kvalita rozhoduje o našem zdraví.
Byla analyzována řada nových látek, které jsou doslova revolučním objevem ve výživě. Jednou z nich je například Acemannan, který je nezbytný pro správné fungování imunity na úrovni buňky. Do puberty je tato látka přítomna v našem organizmu, ale v období dospělosti jsme závislí na jejím přísunu prostřednictvím stravy. A právě Acemannan je obsažen v Aloe vera. Nejen tato látka, ale přítomnost dalších minimálně 160 látek činí z Aloe vera , kterou nazýváme lilií pouště, doslova zázrak přírody. Není jistě možné vyjmenovat všechny zdravotní účinky tohoto královského sukulentu, jedno je však jisté - Aloe je zejména v dnešní době civilizačních chorob dlouho hledaným prostředkem, od něhož lze opravdu očekávat mnohé a záleží jen na nás, zda se rozhodneme si účinky Aloe na sobě ověřit.

Vědecky jsou prokázány tyto účinky:
čistící
anestetický (tišící bolest)
baktericidní (protibakteriální)
fungicidní (protiplísňový)
viricidní (hubící viry)
protizánětlivý
antipyretický (srážející horečku)
regenerační
zvyšující prokrvení
výživný

Prostřednictvím Aloe se nabízí možnost velmi žádoucí očistné kúry - detoxikace, úpravy zažívání, vyprazdňování, doplnění životně důležitých látek ve smyslu buněčné výživy a v neposlední řadě šance redukovat nadváhu tím nejbezpečnějším způsobem.
Tím nejdůležitějším efektem je však ochrana před velmi obávaným a dnes bohužel velmi rozšířeným onemocněním - rakovinou tlustého střeva a konečníku.

Při péči o své zdraví máme k dispozici vynikající extrakt z Arizony ve formě čisté aloe dřeně nebo nektaru obohaceného o jablečnou vlákninu a brusinky.
Podrobnosti o možnostech využití Aloe při léčení se dozvíte u svého lékaře, případně lékařských poradců distribuční firmy v ČR.
Anketa
Vyzkoušeli jste nějaký výrobek od FLP?
Vyzkoušeli jste nějaký výrobek od FLP?
36%Ano
32%Ne, ale chci
32%Ne a nechci
Starší ankety
Vyzkoušejte
Nápoje z Aloe vera
Nápoje z Aloe vera
Aloe vera je pro své léčivé vlastnosti používána mnoha civilizacemi na celém světě již po staletí. Nyní i vy můžete poznat její schopnosti.
Více informací
Certifikáty
Certifikáty nejvyšší kvality
Certifikát Halal
Copyright © 2003-2024 Blanka Chejnová. Všechna práva vyhrazena.